HOE WERKEN WIJ?

Elk feest is maatwerk en elk feest is uniek en anders en zo ook de wensen en ideeën van de mensen. Daarom verzorgen wij alle soorten catering op iedere gewenste locatie. Daarbij is het voor ons belangrijk om alleen te werken met verse en lokale producten, daarbij streven wij altijd naar het hoogst haalbare. Wij vinden het belangrijk dat je ongedwongen kunt genieten van elk feest en dat barbecueën een beleving moet zijn.

Met veel enthousiasme in overleg met jou zorgen wij ervoor dat jouw feest een unieke ervaring wordt. Daarbij is belangrijk dat jouw wensen en ideeën voorop staan. Wij plannen graag een afspraak met je in om de mogelijkheden te bespreken, zodat wij samen tot een uniek feest komen wat bij jou past! Laat jij je graag inspireren? Wij hebben alvast een aantal mogelijkheden voor jou op een rijtje gezet!

BBQ Bierbar werken

Zoals al eerder aangegeven vinden wij beleving belangrijk en heeft iedereen andere wensen en ideeën. Daarbij vinden we het belangrijk dat aan iedereen word gedacht en stellen wij graag voor de kleintjes, vegetariers of andere specifieke dieet wensen een op maat gemaakt menu samen. Wij verzorgen catering met of zonder dranken service vanaf 20 personen en is mogelijk voor ieder budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en tijdens een persoonlijk gesprek adviseren en informeren wij jou over de mogelijkheden.

BBQ Bierbar zelf bbq

LIEVER ZELF ACHTER DE GRILL?

Show jij liever je eigen bbq skills? Dat kan natuurlijk ook! Wij zorgen ervoor dat alle ingredienten aanwezig zijn om lekker zelf aan de slag te kunnen! Hierbij moet je denken aan mooie stukken vlees of vis, huisgemaakte salades, smaakvolle sauzen en natuurlijk vers afgebakken stokbrood met diverse dips. Een bbq met vrienden zonder een ijskoud biertje van de tap? Tuurlijk niet! Ook dat kunnen wij gewoon voor jullie verzorgen! Kortom de mogelijkheden zijn oneindig en ieder feest is uniek daarom geldt hier ook: Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.