Onderstaand enkele buffetten

BUFFET IDEAAL

Warm:
Kipsaté met pindasaus
Beenham met Doesburgse mosterdsaus
Runder gehaktballetje in eigen jus
Seizoensgroenten met smeuige kaassaus
OER frieten

Koud:
Duitse kartoffel salade
Ambachtelijke rundvlees salade
Vers fruit
Vers afgebakken stokbrood met kruidenboter

Kosten vanaf 20 personen: €17,00 per persoon

BUFFET POPULAIR

Warm:
Malse kalfs spareribs
Malse kipsaté in pindasaus
Zalmmoot in kruidenolie
Varkensrollade in stoofsaus
Wokgroente in ketjapsaus
Aardappel wedges in schil

Koud:
Ambachtelijke rundvlees salade
Pasta pesto salade
Frisse rauwkost salade
Vers fruit
Vers afgebakken stokbrood met kruidenboter en dips

Kosten vanaf 20 personen: 21,00 per persoon

BUFFET BOURGONDISCH

Warm:
Boeuf bourguignon, biefstuk in een saus van rode wijn met groentes
Varkenshaas in roomsaus
Kippendijen in milde kerriesaus
Boeren beenham in honing mosterd saus
Zalm moot in knoflook olie
Wokgroente in ketjap saus
Aardappel wedges in schil


Koud:
Coleslaw met gerookte kip en perzik
Italiaanse pomodoro salade
Vers fruit salade
Luxe charcuterie met coppa di parma, fuet en chorizo
Vers afgebakken stokbrood met kruidenboter en dips

Kosten vanaf 20 personen: 28,00 per persoon

SPAANS TAPAS BUFFET

Warm:
Gambas’ in gerookte knoflook
Spaanse gehaktballetjes in licht pittige tomaten saus
Kippenboutjes al ajillo
Gebakken chorizo worstjes
Spaanse tomaten soep

Koud:
Verschillende soorten pincho’s
Olijven met feta
Manchego kaas met peren chutney
Spaanse charcuterie
Sweet peppers met roomkaas
Zongerijpte meloen met serranoham
Gegrilde courgette en knoflook champignons
Couscous salade
Verschillende soorten brood met aioli en kruidenboter

Kosten vanaf 20 personen: 25,00 per persoon

LUNCH BUFFET

Keuze uit 6 verschillende soorten ambachtelijk brood:
maisbrood, harde en zachte bollen, krentenbrood, desembrood, speltbrood, waldkorn en streekbroden.

Twee soorten kaas
Twee soorten ham

Divers beleg:
jam, hagelslag, pindakaas, nutella
Zacht gekookte eieren
Magarine en roomboter
Tomatensoep of boeren groentesoep
Vers fruit oa,
meloen, appel, banaan
Diverse dranken oa.
koffie, thee, melk en sappen

Kosten vanaf 20 personen: 14,50 per persoon

STAMPPOTTEN BUFFET

Warm:
Twee verschillende stamppotten
Gehaktballetjes in vlees jus
Grove slagers rookworst
Knapperige speklap

Koud:
Grove Doesburgse mosterd
Amsterdamse uien en augurk
Piccalilly

Kosten vanaf 20 personen: 15,00 per persoon

*Genoemde prijzen zijn ex btw, bezorgkosten en servies.
Voor een meerprijs van €2,25 per persoon verzorgen wij borden, bestek, servetten incl. de afwas.