STEPHANIE’S FOODTRUCK

De bedenker en oprichter van Stephanie’s Foodservice is Stephanie Besselink. Een jonge en gedreven dame uit Vorden. De liefde voor de horeca en lekker eten is al op jongere leeftijd ontstaan. Het was dan ook de logische stap om de opleiding tot zelfstandig werkend kok te gaan volgen en haar kennis en kunde op het gebied van koken professioneel te ontwikkelen. In diverse keukens, tijdens opleiding maar ook daarna, heeft zij de fijne kneepjes van het vak mogen leren. 

Foodtruck

Na ervaring opgedaan te hebben was het tijd om een droom waar te maken; om mijn eigen foodservice te starten en daarnaast mensen te bezoeken met mijn mobiele keuken en hun kennis te laten maken met een unieke smaakbeleving. Het streven is om een goede prijs-kwaliteit verhouding te bieden met eerlijke en verse producten.

DE KIPPEN PREUVERIE FOODTRUCK

De Kippen Preuverie is een uniek food concept van Stephanie’s Foodservice. De Kippen Preuverie staat geheel in het teken van het meest veelzijdige stukje vlees, KIP! Maar dan bereid met een culinaire twist.

BBQ BIERBAR

Wanneer je op zoek bent naar een barbecue cateraar voor je verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, tuinfeest of diner, dan weet je zeker dat je bij Stephanie’s Foodservice uit Vorden niet alleen een gepassioneerde cateraar in huis haalt, maar een professioneel bedrijf die staat voor beleving met als doel:

Kwaliteit is alles waar het bij ons om draait.