Kerst Bij Ludger

Zorgeloos genieten van een heerlijk menu voorbereid door Bij Ludger! Geen inkopen doen en niet urenlang in de keuken hoeven staan, hoe fijn is dat? Alles wat je hoeft te doen zijn de eenvoudige instructies volgen, ingrediënten warm maken, borden als een plaatje opmaken en.. jingle all the way! Want ook dit jaar is samenzijn belangrijker dan ooit!
Dit jaar kan je heerlijke gerechten bestellen, afhalen en thuis genieten met familie en vrienden.

Ludgers pronkstuk

Bavette carpaccio rollade Handgeknoopte huisgemaakte rollade van bavette, gevuld met parmezaanse kaas, truffeltapenade en rucola Geserveerd met: Jus de veau Potato wedges met knoflook en parmezaan  Geglaceerde regenboogwortels  Witlofsalade 

€49,00 voor 2 personen 

Beetje van Ludger, beetje van jou!

Team Bij Ludger helpt je graag op weg! Daarom hebben wij verschillende afhaal voorgerechten en bijgerechten. Je zorgt zelf voor het hoofdgerecht en de rest doen wij!

Feestelijke cadeautjes

Wil je een cadeaubon, mooie fles wijn of een relatiegeschenk cadeau geven? Wij verzorgen het graag en pakken het feestelijk in!

Bestellen?

Alle gerechten zijn vanaf nu te bestellen en zijn af te halen op 24 december tussen 14.00 en 17.00 uur of 25 december tussen 12.00 en 13.00 uur. Bestellen kan via het bestelformulier die vanaf nu bij ons te verkrijgen is, of telefonisch 0575-231857

Sluit samen met ons het jaar positief af!

Hopelijk tot snel, Bij Ludger!