Een zaal huren

Bij Ludger Grand Café

Een feest valt of staat met de locatie en de gastvrijheid van de medewerkers. Daarom is Grand Café Bij Ludger een ideale gelegenheid voor het huren van een zaal voor bruiloften, recepties, personeelsfeesten en andere feestelijke bijeenkomsten. Of het nu om een 40-jarig huwelijksdiner voor 35 personen gaat of een bruiloft voor 100 gasten, onze medewerkers zorgen voor een onvergetelijke dag of avond waarin persoonlijke aandacht en een gemoedelijke sfeer centraal staan.

Onze zaal is volledig naar eigen wensen in te richten en is uitstekend geschikt voor grotere groepen tot circa 100 personen.

Waarom feest vieren Bij Ludger?

  • Sfeervolle feestzaal voor grotere en kleine gezelschappen
  • Uitstekende feestlocatie
    Gelegen in een bosrijke omgeving op Landgoed Suideras, met voldoende gratis parkeerruimte
  • Arrangementen eten & drinken
    Wij verzorgen de complete catering, van hapjes, drankjes en buffetten
  • Invulling naar wens mogelijk
    Specifieke wensen? Bespreek ze met ons, wij denken graag met je mee

Kosten: Grote zaal +/- 80 pers € 150,00 per dag deel

Kosten: 1/2 zaal +/- 30 pers € 75,00 per dag deel

Over Ludger Album-7

Onze zalen zijn ook zakelijk in te zetten. Voor iedere zakelijke bijeenkomst bied Bij Ludger een passende vergader locatie.

Zakelijk:

Over Ludger Album-2

Heb je extra wensen? Laat het ons weten. Wil je graag een vergaderbreak in lassen? Er zijn verschillende mogelijkheden en activiteiten in de omgeving. Onze medewerkers denken graag met je mee.

Vergaderen op maat

Over Ludger Album-3

Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van zakelijk of particulier verhuur? Neem dan contact op met 0575-231857 of vul ons contactformulier in.

Meer informatie